Om Willie´s

Hemmelige opskrifter som ofte er gået i arv

I forbindelse med vores mange research ture til USA er vi adskillige gange stødt på de meget populære Roadhouses hvor den afslappede atmosfære og virkelig gode mad er i centrum for den almindelige amerikaner der gerne vil spise ude eller hente mad med hjem.

Hvert Roadhouse har sine egne hemmelige opskrifter som ofte er gået i arv gennem generationer. Nogle steder opbevares opskrifterne i aflåste pengeskabe som kun familien har adgang til.

Udgangspunktet for mange Roadhouses er stor omhu med tilberedningen og brug af ”dry rub”, smoke og timevis af ”slow cooking”.

For nogle år siden mødte vi Willie hvis mad og barbeque vi blev fuldstændig vilde med. Efter flere besøg over årene blev vi ”tætte” nok med Willie til at han løftede sløret for nogle af sine hemmeligheder. Dog under forudsætning af, at vi kun ville bruge opskrifterne i Danmark og at vi ville vogte over dem på samme måde som han og hans familie havde gjort det i generationer.

Vi vil gerne specielt fremhæve de helt fantastiske spareribs som er de bedste vi nogensinde har smagt. Vi er klar til at stille op mod enhver der mener de har de bedste spareribs. Willies ”Fall Of The Bone” spareribs er tilberedt fra bunden. Først udvælger vi de absolut bedste kamben som har en stor kødfylde. Herefter gnides de grundigt med Willies Sparerib Rub (en blanding af rigtig mange fantastiske krydderier). Herefter bliver de slow cooked med let røg over flere timer. Så smøres de med et godt lag af Willies BBQ Speciel Rib Blend og får et finish ved høj varme så en let karamellisering finder sted. Resultatet bliver Spareribs med en unik krydret smag, saftighed og hvor kødet falder helt fra benene.

Prøv dem enten som menu hvor du får en hel rack eller i Willies BBQ Feast hvor der er en halv rack samt en masse andet godt.

PAS PÅ – du kan nemt blive afhængig !

Med venlig hilsen

Pia og Leif
Chicago Roasthouse

Smiley ordning